Website laten maken

Een nieuwe website laten maken? Of misschien wel je eerste website? We helpen je graag verder.

Een nieuwe website

Je bent op zoek naar een website en wil zo snel mogelijk live zijn. Dat begrijpen we maar al te goed en wij gaan je daarbij helpen. Hier lees je wat je kunt verwachten en welke onderdelen inbegrepen of optioneel zijn.

We bouwen onze websites in WordPress. Dit is het meest wereldwijd het meest gebruikte CMS (Content Management System). Zelfs MTV, BBC en Walt Disney maken er gebruik van. Wanneer je bij ons een website afneemt, geven we er de voorkeur aan om de content voor jou te plaatsen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de online vindbaarheid van jouw website niet in het geding komt. Met andere woorden, we kunnen zo de kwaliteit van het eindproduct in eigen hand houden. Daarnaast hoeven we jou niet uit te leggen hoe alles werkt, en hoef je ons niet te bellen als je per ongeluk iets verkeerd gedaan hebt. Mocht je tóch zelf je website willen beheren, dan komen we daar wel uit.

Mobiele weergave en laadtijden

De website past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm waarop de website bekeken wordt. Je bekijkt de website dus zonder problemen op je telefoon, tablet of desktop.

Daarnaast zorgen we er voor dat de website snel geladen wordt door afbeeldingen zonder kwaliteitsverlies te comprimeren. Niets is namelijk zo vervelend als het kijken naar een wit scherm en een draaiend wieltje. Ook om deze reden verzorgen we zelf het plaatsen van content zodat je niet per ongeluk een afbeelding van meer dan 3 MB op de website zet.

Google Analytics & Webmasters

Meten = weten. Google Analytics wordt gebruikt om statistieken te verzamelen over het gebruik van de website. Zo kan je zien hoeveel bezoekers er op jouw nieuwe website komen, maar ook hoe lang ze daar doorbrengen. Wanneer je al beschikt over een Google Analytics account koppelen we deze aan de nieuwe website. Mocht je nog geen Google Analytics account hebben dan maken we deze kosteloos voor je aan. Je kunt daarmee zelf bekijken hoe de website presteert.

Google Webmaster Tools wordt gebruikt om de nieuwe website te beheren in de zoekresultaten. Ook hier melden we jouw nieuwe website gratis aan.

Een vast bedrag waar alles in zit

Binnen het servicepakket zijn de kosten voor een domeinnaam, hosting, SSL certificaat en Microsoft Exchange email opgenomen. Zo ontvang je maandelijks 1 factuur met een vast factuurbedrag en kom je niet voor nare verrassingen te staan met onverwachte facturen.

Nadat jouw nieuwe website online staat zullen we deze moeten onderhouden. Patches en upgrades zorgen er voor dat nieuw ontdekte beveiligingsgaten worden gedicht en dat kwaadwillenden geen toegang kunnen krijgen tot de website. De tijd die we hier aan besteden zit ook verwerkt in het servicecontract.

Het is onmogelijk om een website aan te bieden zonder maandelijkse kosten. Ons doel is daarnaast niet om de goedkoopste te zijn, maar wel om een zo goed mogelijke dienst te kunnen leveren. Het is dan ook niet mogelijk om een website af te nemen zonder servicepakket Ook is het niet mogelijk om de website zelf te hosten.

Website laten maken - Snel een mooie website in Leiden

Een nieuwe website €599.- eenmalig

 • WordPress website

 • Gratis voorbeeld website vooraf

 • Wij plaatsen op verzoek nieuwe content

 • Inclusief contact of offerteformulier

 • Op alle apparaten een goede weergace

 • Snelle laadtijden

 • Maximaal 8 pagina’s
 • Microsoft Exchange Online e-mail

 • Jouw huisstijl verwerkt in de website

 • Google Analytics account

 • Google Webmaster Tools

 • Social media koppelingen

Servicepakket €49.- p.m.

Optioneel

Deel dit op social media

Online vindbaarheid

Nieuwe website uitbreiden met extra aandacht voor online vindbaarheid om lokaal nog beter gevonden te worden!

Snel een mooie website

Een veilige snelle en moderne nieuwe website laten maken door een professioneel bureau

SEMWS logo