Servicepakket

Security updates, Microsoft e-mail en een SSL certificaat voor jouw nieuwe website

Vaste posten in 1 vast maandelijks bedrag

Net als na het kopen van een auto dient een website onderhouden te worden. Online zijn de gevolgen van slecht onderhoud echter veel groter dan bij een slecht onderhouden auto. Kwaadwillenden liggen voortdurend op de loer op zoek naar zwakke plekken, om hier vervolgens misbruik van te maken met alle gevolgen van dien. Het is daarom van groot belang dat de website regelmatig geüpdatet wordt.

Wat krijg ik allemaal voor dat bedrag?

Hosting
Hosting van de website is onderdeel van het servicepakket, je betaalt dus niet ook nog eens apart kosten voor de hosting van jouw website.

SSL certificaat
Heb je een contactformulier op jouw website staan? Dan is een SSL certificaat bij wet verplicht. Het formulier verstuurt persoonsgegevens van jouw potentiële klant via internet naar jouw mailbox. Deze informatie dient versleuteld verzonden te worden zodat niemand deze onderweg kan onderscheppen.

Domeinnaam
In het servicepakket is 1 .NL domeinnaam inbegrepen. Heb je een .COM of andere extensie? Dan rekenen we een kleine meerprijs van enkele euro’s per jaar omdat deze domeinnamen nu eenmaal iets duurder zijn.

Back-ups
Elke 4 uur worden er back-ups gemaakt van de website. Deze back-ups worden opgeslagen op een externe locatie. Mochten in het meest onwaarschijnlijke geval calamiteiten optreden in datacenter 1, staat de data veilig in datacenter 2.

Updates
We voeren regelmatig updates uit om de laatste beveiligingstechnieken toe te passen, maar ook nieuwe functionaliteiten toe te voegen.

E-mail
Waar veel andere website bouwers een IMAP/SMTP mailaccount aanbieden, bieden wij Microsoft Exchange Online aan. Hiermee ben je verzekerd van betrouwbare zakelijke e-mail. Tevens maak je gebruik van Microsoft Online Protection voor het filteren van malware, phising en virussen. Naast e-mailen beschik je over van gedeelde agenda’s en een vertrouwde online Outlook omgeving, of Windows Outlook omgeving.

Telefonische ondersteuning
Heb je vragen over e-mail, hoe je met slechte reviews om moet gaan, of vragen over social media bedrijfspagina’s? We zijn een digitale duizendpoot en kunnen je ongetwijfeld verder helpen met jouw vraagstukken.

Beheer en onderhoud - Snel een mooie website laten maken

Website laten maken zonder servicepakket?

Omdat we ook na het bouwen van de website tijd besteden aan het beheer en onderhoud, is het servicepakket verplicht. Daarmee kunnen we zorgen voor een veilige en stabiele dienst zodat jouw website altijd veilig en bereikbaar is.

Ik wil de website zelf gaan hosten, kan dat?

Nee, dit is niet mogelijk. We zouden dan voor al onze klanten uit moeten zoeken welke website op welke plek staat en bij eventuele storingen geen idee hebben wie daar voor verantwoordelijk is. Ook bij het uitvoeren van updates is het onhandig om websites op andere locaties dan de onze te hebben staan. Daarnaast is de kans groot dat de website traag wordt op een eenvoudig hostingpakket van een andere aanbieder.

Servicepakket voor €49.- per maand

 • Security updates WordPress & server

 • Oplossen van technische problemen

 • Verbetering van veiligheid en betrouwbaarheid

 • Bereikbaar voor vragen of advies

 • SSL certificaat

 • Back-ups (elke 4 uur naar externe locatie)

 • Telefonische ondersteuning

 • .NL domeinnaam

 • Hosting op servers met SSD opslag

 • Microsoft Exchange e-mail (50GB)

 • Anti-malware via Exchange Online Protection

Deel dit op social media

Altijd up to date

Een veilige goed onderhouden website zodat jij zorgeloos kunt ondernemen. Zorgen we voor

Snel een mooie website

Een veilige snelle en moderne nieuwe website laten maken door een professioneel bureau

SEMWS logo