Microsoft Exchange e-mail

Veilige en betrouwbare zakelijke e-mail met een postvak van 50 GB per gebruiker

Exchange online

Als er iets vervelend is, is het onbetrouwbare e-mail. Wanneer je een e-mail stuurt, verwacht je dat die ontvangen wordt door de geadresseerde. SEMWS in Oegstgeest maakt in tegenstelling tot veel andere internetbureaus gebruik van Microsoft Exchange Online. Deze zakelijke e-mailoplossing voorziet in een hoger afleverpercentage en verloopt via een versleutelde verbinding (SSL). E-mail wordt tevens opgeslagen in een Europees datacenter van Microsoft.

De belangrijkste eigenschappen van Exchange Online worden hier genoemd.

50GB postvakopslag

Elke gebruiker krijgt 50 GB postvak opslag en kan berichten van maximaal 150 MB verzenden. Ook kunnen gebruikers van ondersteunde versies van Outlook met Exchange Online verbinden, zodat ze de uitgebreide Windows clienttoepassing kunnen gebruiken die ze al kennen. Naast de desktop versie van Outlook (Niet inbegrepen) kan er ook gebruikt gemaakt worden van de webversie van Outlook. Handig voor wanneer je even niet achter je eigen computer zit, maar toch je mail wil bekijken. Uiteraard kan je je mailaccounts toevoegen aan jouw Android of iOS besturingssysteem op een telefoon.

Een geordend postvak

Met het Postvak IN met prioriteit kun je eenvoudig e-mailberichten volgen die het belangrijkst zijn. Je Postvak IN bestaat uit twee tabbladen: Met prioriteit, voor e-mails waar je direct actie op moet ondernemen en Overig voor alle andere. Je kunt op elk moment van tabblad wisselen en e-mail naar Overig zien stromen.

Je kunt na het toevoegen van je mailaccount op een telefoon direct gebruik maken van Google Calendar voor het maken van afspraken. Deze afspraken zie je vervolgens weer terug in de desktop versie van Outlook. Vergelijk agenda’s om vergaderingen te plannen en krijg toegang tot samenwerkingsfuncties, waaronder gedeelde agenda’s, groepen, de algemene adressenlijst, externe contactpersonen, taken, vergaderruimten en delegatiemogelijkheden.

Elk postvak is beveiligd met uitstekende anti-malware- en anti-spambeveiliging via Exchange Online Protection.

Microsoft Exchange Online - Snel een mooie website laten maken

Microsoft Exchange Online (1 gebruiker)

  • Veilige en betrouwbare zakelijke e-mail

  • Postvak van 50 GB per gebruiker

  • Gebruik i.c.m. met vertrouwde Microsoft Outlook

  • Gedeelde agenda en adressenlijst

  • Anti-malware via Exchange Online Protection

  • Uptime van 99,9%

Deel dit op social media

Exchange Online Protection

Betrouwbare veilige e-mail voor 1 gebruiker, of voor het hele bedrijf

Snel een mooie website

Een veilige snelle en moderne nieuwe website laten maken door een professioneel bureau

SEMWS logo