Online vindbaarheid

Jouw website bovenaan de zoekresultaten in de Duin en Bollenstreek? SEMWS in Oegstgeest helpt je hier graag mee.

Jouw website hoger in Google

Klanten zijn op zoek naar jou, online. Zorg daarom dat jouw website zichtbaar is op de plek waar klanten op zoek gaan. SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd (mooi scrabble woord) draagt bij aan de organische vindbaarheid van een website. Standaard zorgen we er al voor dat jouw nieuwe website goed vindbaar is. Mocht je echter meer de nadruk op online vindbaarheid willen leggen omdat je bijvoorbeeld klanten in een groter gebied wil bereiken dan alleen Oegstgeest, of jouw woonplaats dan is dat mogelijk.

Wat kost zoekmachineoptimalisatie?

Voor €450.- gaan we een hele dag voor jou aan de slag met het optimaliseren van jouw website. We passen de teksten aan op basis van de relevante zoektermen, zorgen dat de koppenstructuur klopt, dat de alt tags en titels van afbeeldingen kloppen en nog veel meer. Daarnaast richten we Google Mijn Bedrijf voor je in.

Wat draagt bij aan goede vindbaarheid?

SEO is een proces dat tijd kost en nooit ‘klaar’ is. We kunnen daarom altijd blijven verbeteren. Ben je een ZZP’er en bied je je diensten lokaal aan? Dan kunnen we samen snel resultaten behalen. Heb je een bedrijf dat landelijk opereert en stevige concurrentie heeft? Dan wordt het uiteraard een veel duurdere en complexere opgave om op korte termijn resultaat te behalen. Er is veel meer nodig om de concurrentie met grotere marketingbudgetten het hoofd te kunnen bieden.

Twijfel je over wel of geen SEO wil toepassen op jouw nieuwe website? Stel je vraag dan gerust via het contactformulier. We nemen dan contact met je op om jouw specifieke casus door te spreken.

Online vindbaarheid voor lokale bedrijven

Wat gaan we doen?

  • Online concurrentie onderzoeken

  • De juiste zoekwoorden bepalen

  • Bestaande pagina’s optimaliseren

  • Extra pagina’s maken

  • Pagina laadtijden verkorten

  • Pagina laadtijden verkorten

Omdat elke website uniek is zijn er voor elke website andere werkzaamheden die de aandacht verdienen. Naast een hele lijst met vakjargon is bovenstaande opsomming in grote lijnen wat we gaan doen wanneer je er voor kiest om de lokale vindbaarheid te verbeteren.

Deel dit op social media

Lokale vindbaarheid

Nieuwe website uitbreiden met extra aandacht voor online vindbaarheid om lokaal nog beter gevonden te worden!

Snel een mooie website

Een veilige snelle en moderne nieuwe website laten maken door een professioneel bureau

SEMWS logo