Hosting

Hosting op servers voorzien van SSD opslag voor supersnelle laadtijden

CO2 neutraal datacenter

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: Je opent een link en het scherm en de pagina doet er te lang over om te laden. We zijn een ongeduldig volkje dus drukken vaak binnen enkele seconden al op ‘Vorige’ of navigeren naar een andere URL. Stel je voor dat dit jouw website is en dat bezoekers afhaken door een traag ladende pagina.

Om dat te voorkomen hebben we een aantal oplossingen die de laadtijd van een pagina moeten reduceren. Denk bijvoorbeeld aan het reduceren van de grootte van afbeeldingen. Als je in een bushokje op een telefoon zit, wil je geen afbeeldingen van 5MB p.s. downloaden om een pagina te kunnen bekijken. Daarom comprimeren we de afbeeldingen zonder zichtbaar kwaliteitsverlies tot een acceptabele grootte.

Ook worden de websites opgeslagen op SSD harde schijven in plaats van conventionele harde schijven. Het voordeel van SSD opslag is dat er geen mechanische delen in aanwezig zijn en dat de snelheid waarmee data kan worden gelezen veel hoger ligt. Dit zorgt er voor dat de gevraagde afbeeldingen en teksten van een website snel naar jouw scherm gestuurd worden.

De websites die we ontwikkelen hosten we uitsluitend op onze eigen servers. Op die manier hebben we zelf controle over de veiligheid en snelheid. Ons doel is niet om de goedkoopste te zijn, maar om een kwalitatief hoogwaardige dienst neer te zetten.

Website hosting - Snel een mooie website laten maken
  • CO2 neutraal datacenter in Haarlem

  • SSD opslag voor snelle laadtijden

  • Data binnen de EU bewaard

  • Elke 4 uur back-ups

  • ISO 27001

  • NEN 7510

  • PCI DSS 3.2

Deel dit op social media

Supersnelle hosting

Jouw website gehost in een CO2 neutraal datacenter

Snel een mooie website

Een veilige snelle en moderne nieuwe website laten maken door een professioneel bureau

SEMWS logo